Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment.
Anotace v angličtině
This bachelor thesis deals with the issue of durable heat-treated meat products. Introduction of the thesis is focused on the chemical composition of meat and its technological properties. The second part of the thesis focuses on the technological proces of production of durable heat-treated meat products and its assortment.
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment.
Anotace v angličtině
This bachelor thesis deals with the issue of durable heat-treated meat products. Introduction of the thesis is focused on the chemical composition of meat and its technological properties. The second part of the thesis focuses on the technological proces of production of durable heat-treated meat products and its assortment.
{Technologie výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků.
{Sortiment a rozdělení trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků.
Zásady pro vypracování
{Chemické složení masa.
{Technologické vlastnosti masa.
{Technologie výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků.
{Sortiment a rozdělení trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků.
Seznam doporučené literatury
[1] KAMENÍK, J. Trvanlivé masné výrobky. VFÚ Brno, 2010. ISBN 978-80-7305-106-8. s. 248.
[2] STEINHAUSER, L. a kol. Hygiena a technologie masa. LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4. s. 664.
[3] PIPEK, P. Technologie masa I, II. vydání. Praha 1991, ediční středisko VŠCHT. ISBN 80-7080-106-9. s. 172.
Seznam doporučené literatury
[1] KAMENÍK, J. Trvanlivé masné výrobky. VFÚ Brno, 2010. ISBN 978-80-7305-106-8. s. 248.
[2] STEINHAUSER, L. a kol. Hygiena a technologie masa. LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4. s. 664.
[3] PIPEK, P. Technologie masa I, II. vydání. Praha 1991, ediční středisko VŠCHT. ISBN 80-7080-106-9. s. 172.